MALATYA / YEŞİLYURT - Malatya Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi

May

Temel sanat eğitimi dersi  9. Sınıf resim sergisi

May

11 müzik özgür deniz Aslan Öğrencimizin müzik dinletisi. Caner Güler  Bey'in katılımı ile gerçekleşti.

Nis

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Anabilim Dalı öğretim üyesi Doçent Dr Yunus Namaz, TÜBİTAK Bilim Şenlikleri kapsamında, sinema üzerine öğrencilerimizle sohbet etmek üzere okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzda ve Kongre kültür merkezinde okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği sergi ve dinletide başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle ve resim sergisiyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferinin 109. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını minnetle anıyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ŞÖNİM ve okulumuzun resim ve müzik bölümü öğrencilerinin düzenlemiş olduğu yağlı boya resim sergisi ve müzik dinletisi Malatya Valimiz Ersin YAZICI, İl milli Eğitim Müdürümüz Behçet BAKIR, Okul müdürümüz Cevdet SOKU ve kurum müdürleri ile birlikte Malatya Park AVM'de açılışı yapıldı.

Resim sergimiz ve dinletimiz beğeni ile dinlendi. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yapmış oldukları bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ederiz.

Mrt

11 Resim A Sınıfı öğrencilerinin Yapmış olduğu yağlı boya resim sesigisi açıldı. 12 Müzik sınıfı Açılışta konser verdi. Resim bölümünden Sibel NAS, Funda BULUT, Elanur AYKANAT ve Kemal YAMAN hocalarımıza, Müzik Bölümünden Vahap GÜLDALI Öğremenlerimize ve emeği geçen bütün öğrencillerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rabia Hatun Kız İMHL de Matematik öğretmeni olarak görev yapan Arif GÜNEŞ okulumuzda öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcısı olarak görevine başlamıştır. Daha önce Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde Matematik öğretmenliği ve idarecilik görevlerini başarıyla yürütmüş olan Müdür yardımıcımıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Mrt

Öğrencilerimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin envanterinde bulunan yerli ve milli silahları yakından görme imkanı buldu.

Şbt

27.02.2024 Tarihinde okulumuza Afad Eğitim Şube Müdürü Emrah ALTUNTAŞ tarafından deprem farkındalık eğitimi verildi. Bu eğitime okulun personel ve öğrencileri katıldı. Sonrasında Deprem tatbikatı yapıldı. Acil durum ve tahliye planları uygulamalı olarak tatbik edildi.